Veckan som kommer!

Nu är det Söndag igen och ännu en vecka förbi.. I helgen har man inte gjort mycket alls, bara varit hemma.. Har ju varit lite krasslig så det var skönt att ta det lugnt!

Händer nu till veckan då? Troligtvis detta :)

Måndag - Jobb på förmiddan, kurs på kvällen.
Tisdag - Jobba lite hemma
Onsdag - Jobba lite hemma, bada hela familjen (?), fika med Erika.
Torsdag - Jobb 10-14
Fredag - Klippa mig, gå på helkvällen i Leksand med Niklas (hockey och mat)
Lördag -
Söndag -

Som ni ser är det lite luckor, förslag på vad man kan hitta på? :)

Puss å hej


Thank god its Friday!

Nu är det Fredag och jag sitter i min mysdress som jag har haft på mig hela dagen.. Har inte gjort annat än titta på TV heela dagen och det har varit såå skönt! Har inte haft en sån "skön" dag sen Alicia föddes och det var behövligt. Har känt mig lite krasslig så Niklas har vart hemma från jobbet så jag har fått vila... tack gubben! Direkt efter 10mån-kontrollen igår började jag känna mig lite dålig och igår kväll var det ganska illa... Frös, var tung i huvudet och svag i hela kroppen.. La mig och sov innan nio! Hoppas jag är helt frisk imorrn..

10-månaderskontrollen ja.. Man FÅR faktiskt skryta lite så det tänkte jag göra nu :) Alla andra bebisar satt lugnt i famnen på deras föräldrar medan våran lilla tjej kuta runt hela tiden.. Hon snodde böcker från bibliotekstanten och tjåla för sig själv... Tokfia :) Lång var hon också! 77,5 cm! Och 9800 g :)

Bra på jobbet går det också! Våran gala är i Folkets hus den 19 dec, ni köper väl en biljett? ;) Nästa vecka ska vi börja fixa inför Örebrogalan!

Nåt som det däremot inte går så bra med är ekonomin.. Kommer bara mer och mer utgifter hela tiden.. Idag fick jag reda på att min mobil inte går att laga :/ Suck!! Å snart är det Ullared...

Saknar mina vänner.. hade velat komma på glöggkvällen :/

Puss å hej

Nu händer det mycket!

Måndag och starten på en fullspäckad vecka... Idag har jag jobbat 10-14 medan Alicia var hos farmor.. Sen hämtade jag lilltjejen i Smedjebacken, åkte hem och gav henne mat och sen direkt vidare till tandläkaren.. Fixade tandställningen (ja jag har en, fast den syns inte) för typ fjärde gången det här året. Sen köpte jag en grillad kyckling å gjorde lite matlådor! Sen vidare till Borlänge på Forever-kurs. Avslutade med en maxburgare för 19 spänn innan jag for hemåt, tog en dusch och pustade ut! Mycket idag... och större delen av veckan!

Tisdag: Lämna Alicia i Smedjebacken, Jobb 10-14,  hämta Alicia, träna lite??
Onsdag: Lämna Alicia i Smedjebacken, Jobb 10-14,  hämta Alicia, fika med Linn
Torsdag: Lämna Alicia i Smedjebacken, Jobb 10-13.45, 10-mån kontroll
Fredag: Bada och motionssimma?
Lördag: 9 - 20 (ca) Tjejjourskonferens i Borlänge +ävernattning
Söndag: 8.30 - 16.00 forts. konferens. Därefter hemgång och bus med Alicia.

Kommer vara slut efter denna vecka! Man är ju ovan.. :)

Just nu märks det att jag inte rört på mig så mycket som jag borde.. eftersom jag jobbar större delen av dagen då det är ljust ute har det blivit att jag skippat promenaderna.. Känns i ryggen! Jag å Elin ska börja simma snart, det ser jag fram emot!

Nu ska jag lägga mig med mitt blöta hår och sova!

Puss å hej

ÄNTLIGEN!!!

Efter flera månader av jobbsökande (och en del negativa tankar som att jag aldrig kommer få ett jobb) fick jag idag JOBB!!! Både jag å min syster var på intervju på företaget New Dreams. Det är ett företag som samlar in pengar till olika organisationer, t.ex. rädda barnen. "Intervjun" tog sammanlagt drygt 2 timmar och efter halva tiden hade både jag å syrran fått jobb! Helt sjukt roligt! Elin ska jobba som marknadsföringsassistent och jag som ekonomiassistent. Jag kommer ha hand om en del av företagets ekonomi men även marknadsföring.. Men jag kallar mig ekonomiassistent, enklast så :)
Det blev bestämt att jag skulle börja jobba den 1 dec. Men sen blev jag uppringd för ca en timme sen, dom vill att jag ska börja imorrn!! Sweeet.. Ska bli så roligt.. Första gången jag längtar efter att få jobba! 10-14, lagomt pass! Mina arbetskamrater verkar helt underbara också! :) Kunde inte bli bättre... Tjänsten är 25 % men Sussie kunde nästan lova att vi skulle få jobba iaf 50 % i slutändan... Perfa!

Om ett par timmar kommer syster/kollegan hit.. Tråkigt att sitta själv här hemma..

Nu väntar jag bara på att bli godkänd på min tenta, sen är livet PERFEKT!!

Kolla in hos oss förresten! http://newdreamers.blogg.se/

Puss å hej

Hata 3!

Har 3abonnemang vilket innebär att jag typ två månader efter att jag bytt till 3 har Noll mottagning här hemma.. Vad är meningen med att ha en mobil om jag inte kan använda den?! Idag har den gått sönder också, går inte att skicka sms eller höja volymen på spelaren, suck! Tänkte skicka den till 3 på reparation men då funkar inte tjänsten!!  Blir tokig!! Mitt simkort funkar ju bara i 3-mobiler.. nån som har en mobil över??

Händer imorrn då? Absolut ingen aning! Nån som vill ta en fika? :)
Resten av veckan är iaf fullspäckad! Nästan :)

Om 4 veckor åker vi! Wihooo!

Puss å hej

Lördag..

Idag åkte jag å Alicia upp på stan och fikade med Johanna, Jenny å deras småttingar :) Riktigt trevligt... man ses alldeles för sällan..

Tidigare i veckan hade vi tjejkväll jag, Erika, Tarja och Sanna. Vi åt supergod ananaspaj, glass och tjåla lite skit! Tråkigt att man inte gör sånt oftare .. Behövs verkligen,speciellt nu när det är så mörkt och tråkigt ute..

Nästa vecka blir det lite jobbrelaterade saker!

Känns som att jag behöver träffa jennie å tjåla lite skit också! Vad sägs? :)

Ikväll blir det pizza! Me like :)

Puss å hej


Ensam..

Ibland känner man sig så himla ensam, ingen som vill umgås..

Ny vecka..

Fest i Lördags, helt lagom dragen blev man! =) Suverän go bål, suveränt sällskap och suverän god toast (i vanlig ordning).. Vi sjöng, sheikade och lekte tåg! haha.. vilka idéer.. Undrar varför man aldrig gör såna saker när man är nykter? Ett mysterium. Gjorde dock bort mig i slutet på kvällen.. Tog nattbussen hem och kollade bredvid mig på sätet innan jag gick av.. Några minuter senare blev jag ifattkörd av bussen (en slags minibuss) och busschauffören frågade om jag ville ha mobilen med... Åh vad pinsamt, men verkligen såå snällt av chauffören! Hade haft sån jäkla ångest om jag sett att mobilen varit borta...!

Händer i veckan då? Tenta imorrn! Ahh...! Förhoppningsvis mitt livs sista tenta.. en hemtenta och det känns skönt... Då slipper jag göra om allt om jag misslyckas första gången! (och det vet jag att jag kommer att göra)... Vore väl för härligt om man kunde få sin examen redan nu i Nov :) Måste fira det också på nåt vis :D Förslag?

Sen väntar jag ett samtal i slutet av veckan och hoppas det ska resultera i ett jobb.. *hoppas hoppas*.. Om inte annat vill jag så fort som möjligt komma igång med försäljningen :)

Niklas är hemma med lilltjejen både imorrn och på torsdag.. Om jag inte har nåt plugg på torsdag vill jag gärna hitta på nåt! Någon som känner sig manad? Lunch? Roadtrip? Bara träffas? :)

Har märkt att jag har ett stort behov av att träffa folk.. Ibland känns det dock som jag är den enda som tar initiativ.. Lite tråkigt :/ Kanske är för "på".. vad vet jag :/

Pusss å hej

Ps. Systeryster kommer hem imorrn också, efter typ 5 veckors semestrande i New York och Mexiko! Inte nå avundsjuk, inte alls.. man får ta igen det när man är 40!

RSS 2.0