Ny bil!

Japp jag tog tag i saken och nu har jag en ny bil! Känns underbart! Hämtar den nästa vecka när vi fixat med banken! Det blev en Ford Focus Flexifuel -02, skitsnygg! Är så nöjd! Så här ser den ut (fast det är inte just den bilen)..

Inga planer alls inför helgen. Nåt skoj vill jag göra :) Förslag?

Imorrn flyttar syster hem igen, härligt!

Uttråkad!

Min bil har gått sönder så jag kan inte ta mig nånstans.. skittråkigt! Så här sitter man hemma och inte gör nånting.. nån som vill komma hit och umgås?? :)

Funderar helt allvarligt på att byta bil, är mest krångel med den jag har nu! Vill ha en bensinsnål bil med bra bagageuttrymme (så man får in barnvagnen).. nån som har förslag på nån bra? Lite sugen På Ford Focus.. får se hur det blir :)

I höst bär det av till Gekås (igen!). Jag, Johanna och ett par till ska hyra en stuga där över natten och shoppa loss! Längtar redan! Niklas är väl kanske mindre glad eftersom han vet att mycket pengar kommer att försvinna då...

Nån förresten som är sugen på att göra mig sällskap på hammarbacken den 16e eller 23e aug? Tänkte sälja bort lite skit som jag har här hemma :)

Puss å hej

En helt vanlig Onsdag..

Idag har jag varit på benen sen kl 6! Jag känner mig lite sliten så det blir nog snart sängen.. Man blir inte utvilad som småbarnsförälder kan jag lova! Men men, det är smällar man får ta! Har iaf hunnit med en långpromenad, fika på stan och så har Johanna och lilla Kevin varit här på besök. Trevligt:)

Imorrn ska mamma vara barnvakt på eftermiddan så jag kan pyssla lite med Alicias rum, blir ju aldrig av annars.. sen grillning på kvällen! Hoppas på fint väder!

På Fredag ska Alicia sova över hos sin morfar, vilket innebär att jag kommer vara heeelt själv hemma! Har inte hänt sen jag vet inte när! Skönt...
På tal om det.. nån som vill hitta på nåt på fredagskvällen?

Fest? Bio? Äta ute? Lindesnäs? Myskväll? Förslag, någon?

Puss å hej

Kryssning med diverse tokar!

Nu är man hemkommen från den så efterlängtade kryssningen! och som man trodde blev den väldigt lyckad, hade kanonkul! Det blev uppladdning, buffémat, dans, drinkar och allt som man hade sett fram emot! Tack Tarja, M-L, Erika, Erika, Stefan och Thomas för en skitkul resa! Jag blir grymt besviken om det inte blir en favorit i repris redan i år :)

Nu har Niklas börjat jobba igen efter sju veckor hemma. Har varit så skönt med avlastning men jag vet ju att jag klarar det själv också :) I helgen ska han på Iron Maiden i Göteborg så då blir man ensam från fredag kl 06 till söndag eftermiddag/kväll. Lite trökigt men jag får väl hitta på nåt sätt att underhålla mig själv!

Grattis till Jennie som blir 23 år idag! :)

Puss å hej

Oslo!

Helgen som var, var helt underbar! Så himla skönt att komma iväg lite bara jag å Niklas, fast man saknade ju förstås gumman..

I fredags åkte vi iväg lite före tio till gränges och lämnade av Alicia. Kändes sådär att lämna ifrån henne men jag visste ju att hon skulle ha det bra, och det är ju huvudsaken :) Första stoppet blev Karlstad då vi intog Ikea för att köpa en sideboard till vardagsrummet..

Sen blev det Max! Åhh är nästan löjligt förtjust i deras hamburgare, mums! Sen for vi vidare, tog en glas nära gränsen och vid 5 tiden vad vi framme vid vårat jättefina hotell med utsikt över hela Oslo! Vi la oss ner och vilade en stund innan vi får vidare till Elin och Petter. Väl framme åt vi tacos och massa godis å såg på en småäcklig skräckfilm som hette The Ruins. Sen åkte vi tillbaka rätt tidigt... Helt underbart att få sova ut!! Sen på Lördag började vi med hotellfrukost, åh så gott! Sen åkte vi ner på stan och mötte upp Elin å Petter. Sen strosade vi runt ett tag i affärerna och åt lite mat. Sen åkte vi tillbaka till hotellet, tog att varmt härligt bad och fixade iordnings oss... Sen tog vi tunnelbanen till Elin där vi åt lite mat, drack och spelade Fia med hutt.. Usch vad äckligt det är med ren sprit, haha, men kul var det! Sen intog vi stan vid tio-tiden och två olika pubar, Fridays och sen nån båt, riktigt mysigt :) Avslutade kvällen i lagom tid med en kebab!
En kanonkväll!


På Söndagen åkte vi hem vid elvatiden.. Helt underbart att få se Alicia igen :)

4 dagar kvar till kryssningen!! :-D

Forever21

Nu har jag äntligen beställt några klänningar från forever21. Dom har ju såå mycket fint! Dessa blev det...


Imorrn är det utgång med Johanna:) Kul! Nån mer som kanske vill hänka på? Såå längesen vi festade lite ihop, har det någonsin hänt?!

Åhh snart är det kryssning!! ! 11 dagar kvar, underbart!!!!

Puss å hej

Söndag

Nu är denna vecka tillända och idag har jag haft en riktigt slödag. Har gjort absolut ingenting och det har varit såå skönt :) Händer i veckan då? Till helgen ska jag å Niklas hälsa på syrran i Oslo och Alicia ska vara hos mormor.. kommer nog kännas konstigt men jag vet att hon har det bra, det är ju huvudsaken :) Annars kanske det blir att träffa lite kompisar! Hoppas jag iaf :)

Var en kanonhelg. I Fredags var hela familjen till Johanna, Micke å Kevin. Vi åt tacos, spelade spel och buzz, riktigt skoj :)
Igår var jag hemma hos Tarja och umgicks :) Kul var det, och asgoda slushies! Mums!

Är lite sugen på att börja jobba, i alla fall till hösten/vintern... Men var??? Är öppen för det mesta faktiskt, nån som har några idéer?

Puss å hej

Här kommer det Jennie!

Jennan har tjatat på mig att jag ska uppdatera min blogg mer, så här kommer det :)

Tarja blir 22 år idag, GRATTIS GUMMAN! Hoppas presenten kommer vääl till användning ;) Och nej folk, det är ingen dildo!

Hänt senaste tiden då?
Ludvikafesten har kommit och gått. Förfesterna var kanon, sen när man kom ner på stan tappade man bort alla kändes som.. mycket folk var det! Kul iaf att det händer nåt i den här lilla stan!
I Måndags jobbade jag lite. Har åter igen börjat göra personutredningar åt frivården, skönt med lite extra inkomst!
I igår var jag å Linda med våra små till Johanna och Kevin. Vi tjålade, åt tacopaj och kladdkaka och lät barnen leka av sig lite med varann, riktigt trevligt! Får vi göra om snart igen tjejer!

Idag var jag en sväng på stan med Jennie. Fikade lite och snackade skit, skönt att komma hemifrån lite! På kvällen åkte jag till Tarja för att gratulera henne! Jääättegod tårta bjöd hon på! Sen kom Erikorna och vi snackade kryssning! Snart är det dax! Om två veckor och två dagar närmare bestämt! Cinderella, here we come! Ska bli kanonkul! Vore kul att se tjejorna på lördag också, får se vad som händer :)

Imorrn blir det trädgårdsarbete och sen tacos hos Johanna å Micke på kvällen, trevligt :)

Sugen på att åka till Leksand sommarland! Nån mer som vill?

Puss å hej

RSS 2.0