Renovering..

Håller på för fullt med att göra om i Alicias rum. Idag har jag spacklat och slipat, imorrn blir det målning! Kommer bli kanonfint! :) Lilla stumpan är så duktig. Började med välling häromdagen och hon älskade det direkt!

Igår vad Johanna och lilla Kevin här och hälsade på! Vi tog en långpromenad, käkade pastasallad och lät småbarnen busa med varann, såå söta! Syns verkligen att dom tycker om varann :-D

Ludvikafesten i helgen! Funderar allvarligt på en 2-dagars! På fredag vet jag dock inte vart jag jag ska bege mig.. Förslag, vänner?

Puss å hej

Bröllop!

Igår var vi på bröllop utanför Stockholm. Det var Niklas morbror som gifte sig och det var verkligen kanonfint! Så nu har man ju fått mersmak, hehe :) Det hela började kl två i kyrkan och sedan for vi vidare till festlokalen. När vi kom dit fick vi lite champagne med jordgubbar i, mums! När alla hade satt sig i festlokalen började det hela med en lek där man fick sätta på sig plasttallrikar å annat så man såg allmänt dum ut och så sjöng vi oa hela natten=) Haha, vad jag skrattade! Sen blev det buffémat. Riktigt gott! Sen fortsatte kvällen med diverse överraskningar, dans, tilltugg och dricka :) Riktigt trevligt var det.. Vi får hem (till hotellet) framåt tolv-tiden..

Några bilder från kvällen...



Nu till helgen är det ludvikafesten, hoppas det blir skoj :)

Puss å hej

Begravning

Var på mitt livs första begravning idag och det var fasen det jobbigaste jag varit med om.. Det jobbigaste var inte att veta att Johanna, endast 26 år gammal, låg i den där kistan där framme. Det jobbigaste var att se alla ledsna människor.. Tycker så grymt synd om hennes mamma. Hon grät sig genom hela begravningen, och då jag aldrig förlorat mitt eget barn, är det svårt att förstå exakt hur hon känner.. Allt känns så himla onödigt på nåt vis :( Begravningen var iaf väldigt vacker!

Annars då?
Var verkligen jätteskönt att komma iväg lite på semester! Eftersom jag har värsta städnojan och måste "plocka" hela tiden så var det skönt att bara kunna koppla bort det för en stund. Blev dock värre sen när man kom hem. Känns som man har alltför många måsten just nu - tvätta fönster, fixa Alicias rum, tvätta och stryka, dammsuga, rensa skåp, sätta in foton och massa annat. Måste lära mig att slappna av lite!

Imorrn ska Niklas tatuera sig. Leksandmotiv (såklart!) Fika någon?
Sen är det Fredag och midsommarafton.. har inga planer alls faktiskt.
Kanske är lika bra eftersom vi ska åka rätt tidigt till Stockholm på Lördag. Niklas morbror ska gifta sig. Var evigheter sen jag var på bröllop så det blir nog kanon!

I Söndags började jag med GI-mat. Får se hur det funkar. Skulle va så skönt att få bort dom sista gravkilona så man får på sig byxorna igen :) Ska tillåta mig själv att fuska lite men ska i det stora hela försöka äta GI-"rätt". Brukar kunna hålla mig till "specialmat" max två dagar, sen vräker jag i mig massa choklad. Haha. Får se om det går bättre den här gången :) Får iaf äta hur mycket grillat som helst så det är ju bra!

Snart är det dax! Inom 6 veckor blir Jenny mamma :) Längtar som en tok! Du kommer bli en jättebra förälder gumman!
Snart kan vi ha babyträffar.. Du, jag å Johanna :)

Puss å hej

I Varberg

Nu är hela familjen i Varberg och det är såå härligt att komma iväg lite hemifrån!  Vi kom i söndags och åker hem nu på söndag. Hittils har vädret varit bra, förutom att det blåst som tusan idag. Får se hur vädret blir i fortsättningen :)
Idag har vi varit på gekås i ullared och shoppat.. herregud vad mycket grejer det fanns! Skulle lätt kunnat shoppa från öppning till stängning! Riktigt billigt var det också... slutsumman hamnade på drygt 3500 kr.. inte såå farligt ändå ;) Blev bl.a. nya gardiner till vardagsrummet, scrapbookgrejer, kläder till Alicia, en jeanskjol, handdukar och en väska :)
Vi får se hur resten av veckan ser ut.. ikväll ska iaf karln inta staden i några timmar för att se fotboll, så då ska jag sitta hemma med Alicia och käka lite gotte :)

Puss å hej

Grattis älskling!

Grattis min älskling som blir 26 år idag! Snart gubbe ju ;) hehe... Lillskruttan är hos mormor sin. Vi ska snart åka iväg och käka på piren, mysigt! Skönt att komma iväg lite själva också :)

På Söndag åker vi! Till Varberg.. Ska bli helt underbart! Å sen ska vi ta en tur till gekås och fynda lite.. Har aldrig vart där men det blir säkert bra! Sen kanske jag ska ha en heldag för mig själv sen på Liseberg med en kompis :)

Sen veckan efter vi kommit hem är det kalas, midsommar och bröllop, fullt upp :)
Vad ska ni resten göra på midsommar, några planer ännu?

Puss å hej

Värsta dagen i mitt liv...

Kan väl börja med att säga att Alicias dop igår var kanonfint! Det var strålande sol, prästen var jättebra och Alicia jättesnäll :) Var ganska stressigt, det kändes som man var tvungen att vara överallt samtidigt, men tyckte det gick rätt bra ändå :) Lilla gumman fick jättefina presenter, bla. pengar på sparkonto, kläder, en tygdocka, mätsticka och ett plommonträd :)

Den här dagen kunde dock inte varit värre. Mamma var nyss här med tråkiga nyheter. Det hann komma så många tankar genom mitt huvud innan hon sa det. En vän, eller kusin kan man nästan säga, är död. Hon tog sitt liv. Hon var världens finaste människa. Känner mig så tom..

Varför???

image17

RSS 2.0