Fullt upp!

Japp det är precis vad jag haft senaste veckan..
Började med dop förra lördagen.. Gjorde så gott jag kunde å tyckte faktiskt det blev rätt bra i slutändan ändå.. Tack till min mamma och resten som hjälpte till :) Roligt var det att träffa alla vännerna också.. vissa hade man inte sett på länge! Vi måste ta en tripp upp till Falun och Sanna snart nu brudar!

På Söndag var det kalas för hela slanten.. Min "stora" tjej blev två år.. Fick sin favorit på tårtan nämligen Pingu.. Hon har ett speciellt smeknamn för honom så när tårtan kom in så utbrast hon glatt "PUNG!".. Tokan :) Fick en hel del fina presenter.. en bra dag :)

I Tisdags var det premiär för "vagga, sjunga, gå" på församlingsgården. Jag, Meya, Jennie och Tilse begav oss dit.. riktigt mysigt var det! :)

De följande dagarna flöt på som vanligt.. I lördags lämnade jag barnen hos Niklas på förmiddan.. Lika bra eftersom Alicia redan på fredan börjat småtjata: "pappa, pappa?" "Imorrn" svarade jag då... Alicia: "Pappa, morrn".. Goa unge :)
Lördagen bestod av handling, tvättning och lite städning. Sen på kvällen blev det mat hos mamma där även mormor och morfar var på besök. Trevligt. Gratis är gott:)

Igår har jag haft en riktig städdag.. skittråkigt men nödvändigt tyvärr..

Se vad denna vecka har att bjuda på!

Puss å hej
Glad

De senaste månaderna har varit dom tuffaste i mitt liv, men jag är övertygad om att jag blivit starkare! Är rätt skönt att veta att man faktiskt kan klara sig rätt bra på egen hand också.. Det känns som att det börjar ljusna nu.. Är en person jag blivit att tycka mycket om och jag hoppas det håller i sig.. Hoppas jag får fortsätta vara lycklig den här gången.. Vill att mina barn ska ha en glad mamma.. en mamma som sjunger och dansar och har energi att lägga på dom. Känner verkligen att jag fått den energin nu! Ett jobb på det och livet leker ^^

Imorrn blir det att lämna barnen hos sin pappa på förmiddan, sen är det full fart hela dagen :) Massa handling, städning och besök ^^

Puss å hej


RSS 2.0