Sorry!

Ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen, men här kommer i alla fall en! Men undrar om det är nån som läser? Får ju nästan aldrig nån kommentar :S

Nu har jag börjat jobba! Den här veckan har vi haft introduktion. Vi har gått igenom rutiner, ställt iordning hemmet osv. Riktiga trevliga jobbarkompisar har man också och det är ju jätteviktigt tycker jag! Nästa vecka ska vi på Röda nästet (som vårt boende vid brunnsvik heter) gå bredvid personalen på notgårdshemmet.. Veckan därpå kommer våra egna grabbar.. i alla fall 4 av 12 :) Ska bli jättespännande! Är så glad för det här jobbet.. att jag skulle få ett heltidsjobb i dessa svåra jobbtider, det trodde jag verkligen inte för några månader sen! Man känner att både självförtroendet och självkänslan får sig en kick! :)

Sen när det gäller andra bitar i mitt liv så går det inte alltid som man tänkt.. Hade mina förhoppningar.. men men.. man ska inte gräva ner sig! Den som väntar på nåt gott ;)

Har ju i alla fall mina underbara döttrar, mitt allt <3 Alicias mun går i ett hela dagarna och Meya kryper snart :)
Åh vad jag längtar tills dom blir något äldre och kan leka och busa med varann.. kommer bli underbart att se :) men man ser redan nu hur mycket Alicia älskar Meya. Aldrig sett nån svartsjuka, jätteskönt!

Sen vill jag också berätta för alla mina vänner att jag tycker om er! En extra kram till min stöttepelare Johanna som finns där i alla väder :)

Puss å hej


RSS 2.0