Lite uppdatering!

Nu var det ett tag sen jag skrev så borde kanske uppdatera lite :) Inte för att det hänt så mycket, men ändå..

Idag var jag iväg en sväng till Borlänge och småshoppade lite, helt själv :) Det var skönt... Egentid är verkligen underskattat när man fått barn.. Såå skönt att släppa allt ansvar några timmar och bara vara Fanny :) På eftermiddan drog vi till Villgott jag å lillstumpan och mötte upp Sofi och Adam.. Känner ibland irritation över föräldrar som inte kan hålla koll på sina barn.. Var två lite äldre barn där och dom stojade, kastade saker och knuffade på de mindre barnen.. samtidigt sitter mamman i ett annat rum och fikar och tittar inte in en endaste gång.. Suck! Lilka häromdagen i lekparken då två pojkar i 7-8 årsåldern tränger sig förbi Alicia i rutchkanan och häller en 1,5 liter sand ur en flaska rakt ner i kanan... snorungar! Å sen kommer en av papporna dit och säger inte ett knyst! Vad är det för jäkla uppfostran?!
Usrsäkta men var tvungen att avreagera mig lite...:)

Går in i v 30 imorrn, bara 11 veckor kvar till bf! Skulle så gärna vilja umgås mer med mammor som väntar barn ungefär samtidigt, känner ju ett par men vi ses så sällan :/ Vore så trevligt att fika, ta promenader m.m.

Händer närmsta tiden då?
Imorrn blir det städning och kanske kalas, på lördag ska vi till syster och lilla Nora på kalas, på söndag har jag visning och på Måndag börjar Alicias inskolning! Är lite nervös hur det ska gå men det är väl normalt antar jag..

Puss å hej


Tack!

Tack Emelie för den jättefina designen! Nu har jag äntligen hela familjen samlad! :)

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på..  Det är mycket som skulle behöva göras här hemma innan bebben kommer! Men det gäller att ha ork och lust..

Puss å hej

Helt underbart!

Igår var vi till Tittutkliniken i Stockholm och såg vår lilla bebis på 4d ultraljud. Vilken upplevelse, så himla häftigt! Man kunde se hur h*n låg och log därinne! Nu längtar man ju ännu mer.. Knappt 3 mån till bf..


Studiebesök

Idag var vi hela familjen på studiebesök på Biskopsnäsets förskola.. Verkade verkligen kanonbra! Trevlig personal, stor utegård med klätterställningar och massa annat kul, flera lekrum inne m.m. Känns bra :) Funderar på hur vi ska göra i sommar.. Troligtvis blir Alicia hemma med oss 7 veckor, då Niklas är ledig.. men vad är egentligen lagom? Är lite rädd att det ska bli för stort "glapp" så Alicia måste vänja sig igen med allt.. vad tror nI?

Prescis sett på sjukhuset, grinar varje gång en liten bebis födds.. Om ca 3 mån har jag en liten sån på bröstet, längtar såå!

2 dagar kvar till 4d ultraljudet!

Puss å hej


4 Maj

Tack till er som svarat angående dagis..

Nu har jag äntligen fått klartecken, den 4 Maj börjar inskolningen och sen får gumman 15 timmar per vecka.. Känns skönt att jag får vara med under hela inskolningen.. Det hade blivit svårare om det hade blivit precis efter att bebben fötts... Sen kommer gumman få va hemma 4-6 veckor (kanske mer) i sommar när Niklas har semester :) Åh vad skönt att det är klart nu, så slipper man oroa sig.. :) Ni mammor, hur länge ska era små vara hemma från dagis? Undrar vad som är lagom..

Händer idag då? Ingen aning faktiskt.. Har fortfarande ont i armen efter att ha ramlat i trappen i förrgår, men nu är det klart bättre iaf.. hade tur som inte ramlade på magen, för det var ett rejäl dyk jag gjorde.. Usch, hemska tanke.

Nu har man avverkat 2/3 av graviditeten, känns skönt! På lördag får vi se ansiktet på den lill* som gömmer sig därinne! Gud så mysigt!

Imorrn hoppas vi på lekdag med Kevin och Johanna!

Blir så arg och ledsen..

Verkar inte som att det blir nå dagis ändå.. Jag trodde ju nämligen att man fick ha sitt barn på dagis även om man var föräldraledig, eller att jag åtminstonne kunde ha Alicia på dagis två mån innan bf på syskonet eftersom jag då kan börja ta ut föräldrapenning för Det barnet.. Blev så glad att jag nu skulle kunna skola in henne på dagis (och själv kunna vara med och se) innan bebis föds.. Jag menar sen har man väl knappt nån tid och ork..

Ni mammor som vet, har jag uppfattat det rätt att jag endast kan ha Alicia på dagis Efter att bebisen fötts om jag är hemma på heltid?
Glad!

Nu har vi äntligen fått dagisplats! Den 27 april börjar inskolningen på Biskopsnäsets förskola :)
Nån som har erfarenheter eller har hört om vad som är bra/dåligt där? Tar tacksamt emot all info!

Riktigt inspirerande!

Var på en ny s.k. succédag med Forever igår i Stockholm. Bl.a. fick vi lyssna på Tina Thörner (rallytjejen).. Wow vilken kvinna! Så otroligt stark och målmedveten. Tänk om man själv var lika tuff, då skulle ingenting vara omöjligt..! Eller det är det ju inte annars heller, bara man bestämmer sig för vad man vill göra och sen Gör det!

Passar också på att lägga in två magbilder.. den första är i v.21 med bebis nr 2 och den andra är i v.20 med Alicia..
Liiite skillnad va? ;)

 

I veckan som kommer hoppas jag att jag ska kunna träffa båda Johanna och Jenny och deras små!

Åh, på Tisdag är det bara 100 dagar kvar till bf! :)

Puss å hej

RSS 2.0