Speciell dag

Igår Onsdag var det en speciell dag.  Då firade nämligen jag å Niklas 6 år tillsammans! Helt sjukt vad tiden går fort! Älskar dig gubben! Snart har vi en familj tillsammans! Vem hade trott det för 6 år sedan? =)

Sjukt också att det bara är 4 dagar kvar till jul och 22 dagar kvar till bf. Livet är bra härligt ibland! Börjar dock känna mig lite småstressad. Måste tvätta vagnen och packa bb-väskan, sätta upp skötbordet m.m. Men det ordnar sig! Om inte bebisen vill titta ut redan vid nyår :S Men med min tur kommer den väl stanna kvar därinne 2 veckor extra...

Griljerade julskinkan i morse, kunde inte hålla mig! Gud så gott det var :) Tjocka skivor julskinka på en hård macka med senap, det är grejer det!

Snart jul!

Det är helt sjukt vad snabbt tiden går.. Tyckte nyss vi gick in i december och nu om en vecka är det jul! Älskar julen, tycker det är så himla mysigt med all god julmat, julmusik, ljus osv. Lite snö hade väl inte skadat men det ser ut som det blir en snöfattig jul igen :( Tur att man ska vara i gränges på kvällen, där finns det iaf några mm! Har handlat alla julklappar nu.. Skönt, för jag vill verkligen inte in på kupolen och trängas nu!

Nån som ska till ikea snart? Skulle behöva lite grejer och just dom grejerna går såklart inte att beställa via nätet :(

Bara 25 dagar kvar till beräknad födsel. Bebisen får gärna komma ut några dagar tidigare men tror jag kommer gå över minst några dagar.. Den kan ju faktiskt komma upp till 2 veckor tidigare så efter juldagarna är det bara att göra sig redo.. ahhh, kanske läge att få panik snart? Min kära vän Johanna kommer få vilken dag som helst nu (bf+9) och Elin och Fredrik likaså. Babyboom! Snart är det min tur:)

Niklas var på hockey igår och kunde inte låta bli att köpa denna tröja i storlek supermini :-D


Beteendevetare! :)

Åh känns helt jäkla underbart! Skickade in ännu ett exemplar av min c-uppsats till min lärare i onsdags och väntade med spänning på svaret. Antog att jag än en gång skulle få göra massa ändringar. Jaja, tänkte jag, bara jag blir klar innan jul. Och då skriver hon att hon godkänt uppsatsen, jag behöver inte ens göra det sista momentet, dvs opponera på någon annans uppsats. Tror de är lite slöa lärarna på högskolan Dalarna, men ingen kunde vara gladare än jag. Nu är jag färdig beteendevetare! Är såå glad! Jag klarade det verkligen! :) Nu är det bara att söka jobb, om jag vill!

Har nu avslutat kursen på tjejjouren. I onsdags fick vi pröva på feministiskt självförsvar och testa lite slag osv. men min partner var skiträdd att sparka mig i magen så det var lugna puckar! Haha, det gick verkligen till precis som jag trodde. Man skulle skrika NEEJ samtidigt som man sparka den andre i skrevet (ja, inte på riktigt då...)


Nu är det bara 35 dagar kvar till bf!

Halllåååå!

Ja jag tänkte faktiskt lämna bloggen på lunar för att blogga här istället, känns lite mer vuxet :)

Händer i mitt liv just nu då? Ärligt talat kan man inte göra så mycket då magen ständigt är i vägen, blir andfådd bara att byta gardiner typ, haha! Men men, får stå ut några veckor till.. helt sjukt att man ska bli mamma! Hur ska detta gå?Har julmysigt hemma nu, älskar julen!

Är förövrigt väldigt sällskapssjuk just nu, jag vill umgås!

Har hittat min drömjacka för 800kr på rea, ska jag slå till?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0