Tungt..

Nu börjar det kännas riktigt tungt emellanåt att vara gravid.. Bebisen ligger förmodligen väldigt högt upp... Bara att sitta framför datorn känns obekvämt och ska jag plocka upp nåt från golvet blir jag nästan svimfärdig ibland.. Dessutom har jag börjat bli illamående från och till... Suck.. jaja, kände bara att jag behövde beklaga mig lite... :)

Imorrn är det mycket som ska hinnas med.. MVC, matshopping, dammsugning, plocka iordning grejer till lördagens loppis, fiska med mamma m.m. Mammas karls jobb har hyrt en tjärn, och jag hoppas verkligen det nappar! Det är så konstigt.. både denna graviditet och den förra har jag haft många drömmar om att jag fiskar.. Har drömt fler såna drömmar än om bebisen... Undrar vad det kan betyda?

Puss å hej


Kul vissa får sova....

Förstår inte hur en del lyckas få sina småttingar att sova 12 timmar eller mer..  Alicia somnar runt halv åtta och vaknar mellan fem och halv sex nuförtiden.. och jag känner mig död! Hoppas verkligen det vänder snart.. i förrgår somnade hon kring åtta och morgonen efter vaknade hon 4.50! :/ Idag var det kl 5 som gällde så tänkte sova efter jag lämnat henne på dagis, men det gick inte.. för det första är det halvt stormväder ute så fönstrena skallrar och dessutom har jag en liten därinne som börjar gymnatisera högvilt så fort jag ska sova.. Detta händer också på kvällarna och nätterna när jag vaknar till.. svårt att somna när man känner små fötter röra sig i vågor på båda sidor av magen samtidigt.. kanske är bäst man vänjer sig? Det sägs ju att vakenvanorna bebisen har i slutet på graviditeten kan vara samma den får när den fötts..

Sitter och tittar på Forever21.. Åh det finns så mycket fint! VILL HA! Lutar nog åt att det blir en beställning till hösten om jag får som jag vill ;) Hoppas åtminstonne större delen av degmagen försvunnit tills dess! Här är några plagg jag vill inhandla!Nu är det bara 50 dagar kvar till bf!

Puss å hejMåndag

Början på ännu en vecka och jag har varit riktigt flitig. Syster ställde upp och var lite barnvakt medan jag spacklade, slipade och målade bebisens rum. Närmare 5 timmar tog det och jag är helt slut! Ikväll blir det pizza som belöning :)

Imorrn är det dagis för lillstumpan. Då ska jag passa på och måla ännu en gång och fixa lite annat pyssel.. Både jag och Niklas har fått lite "fixa-noja" verkar det som. Bäst att passa på nu innan bebisen anländer :) 59 dagar till bf..

Innan 16 juli är det mycket som händer så då kanske tider går lite snabbare; 2 dop, gratta brorsan som blir 30, minisemester, Niklas fyller och massa annat..

Nån som vill göra mig sällskap på hammarbacken (loppisen) den 30 maj (alternativt den 6 juni)? Har bokat två bord och vill inte stå själv.. Kom igen nu :)

Puss å hej

Det drar sakta men säkert ihop sig!

Idag är det två mån kvar till bf! Önskar tiden kunde gå lite snabbare men det kanske den blir att göra så fort det blir sommar :) Ganska sjukt att man snart är tvåbarnsmamma.. Men då får det iaf vara nog! Men man ska ju aldrig säga aldrig ;)

Det går superbra för gumman på dagis.. Inskolningen är nu klar och hon börjar "på riktigt" på tisdag. Dagisfröken tyckte att allt gått över förväntan, att hon är riktigt duktig! Då blir man stolt! Blev inge Eskilstuna i helgen, hotellet var fullbokat. Men det var nog lika bra det för det måste ha varit väldigt förvirrande för Alicia att somna på två nya ställen på samma dag. Hon krånglade mycket vid nattningen igår, vaknade fram och tillbaka och grinade. Somnade inte helt förän efter tio :( Hoppas det går bättre inatt!

Vi tar resan 1-3 juni istället :) Det ser vi fram emot!

Idag har vi hunnit med mycket.  Städat, dammsugit huset, skruvat upp hyllor och spjälsängen och lite annat :) Nästa vecka hoppas jag att jag ska hinna måla bebisens rum :)

Ikväll blir det schlager för hela slanten och lite kinamat! Finns det nåt godare? :)

Puss å hej


Ännu en Söndag...

Vet inte varför men Söndagar har aldrig varit en favoritdag.. Oavsett om man jobbar eller är hemma hela dagarna så tycker jag att söndagar är såå tråkiga och dryga och vill att dom ska ta slut så fort som möjligt! Man kanske borde göra nåt roligt varje Söndag så man slipper denna Söndagsångest!

I helgen har det inte hänt mycket, vi har mest varit hemma hela familjen och myst bara..

Händer i veckan då?
1, Inskolning - På torsdag ska hon äta på dagis och på fredag även sova.. undrar hur det kommer gå :)
2, Umgås? Är ju hemma själv hela eftermiddagarna och vill umgås!
3, Klädparty hos Linn på Onsdag - länge sen vi sågs nu! Våra små kommer ju nästan samtidigt :)
4, Eskilstuna? Om vädret är ok åker vi till Eskilstunas djurpark i helgen, bor på hotell och myser hela familjen!
5, Bebisrummet? Om jag hinner vill jag börja fixa med bebbens rum.. Spackla, slipa, måla och dona!

Jag å Elin pratade idag lite om hur kul det skulle vara att åka utomlands.. Så nästa vår (mars/april/maj) blir det förhoppningsvis en liten resa! Vi tänkte dra ihop oss några tjejer och åka till nåt riktigt varmt och härligt ställe! Är ju ett tag kvar men det är trevligt att blicka framåt till nåt riktigt skoj!

Tror Alicia redan kommit in i nån slags trotsålder.. Hon får dagligen sina utbrott helt plötligt och blöjbytena är ofta en kamp! Kommer vara sån enorm skillnad om 2-3 mån att byta på ett litet knyte som ligger där helt blixt stilla.. kommer knappt ihåg känslan!

Åh vad jag längtar till den lill* kommer! Det ska bli underbart! Namn är dock fortfarande lite av ett frågetecken, vi kan inte bestämma oss!

Puss å hej

Tisdag

Sitter framför datorn och segar.. Ska snart gå å lägga mig. Bäst att passa på att få lite sömn.. Är lite avis på alla som har barn som sover 12 timmar eller mer (!) om natten.. Alicia har vaknat runt halv 6 varenda dag senaste tiden.. Nån som vet om sömnen brukar förändras när barnet börjar på dagis? Kanske blir sämre.. Det hoppas jag verkligen inte!

Dagis ja... Hade första inskolningsdagen idag.. Igår var dagisfröken hem till oss och gick igenom lite info och idag var vi på dagis en timme.. Det gick superbra! Hon var blyg ca 2 min, sen gick det över.. Tror inte det kommer bli några problem alls :) Jag hoppas verkligen inte att hon kommer bli ledsen när jag lämnar henne där själv sen, för då kommer jag väl själv börja böla, hormonfylld som man är :S

Jag fick veta när jag var på mvc häromveckan att bebisen vänt sig med huvudet nedåt, i v 28.. Samma vecka som Alicia :) Får se om h*n vill ligga kvar så :)

I Lördags var vi till syster Carin och hälsade på lilla Nora.. Såå himla fin! Sen blev det grillning och kubb hemma hos Erika och Niklas på kvällen... Tack för sällskapet! Hade kanontrevligt!

Puss å hej

RSS 2.0