Alicia min lilla ängel!

Nu är hon äntligen här, våran underbara lilla Alicia! Man kan inte sluta titta på henne, hon är så underbar! Det är verkligen som dom säger, ingen kärlek är så stark som den man har till sina barn! Gud, kan inte fatta att jag är mamma! Nu är livet bra underbart!
              

Förlossningen tog 65 timmar från första värk och slutade med sugklocka, men nu i efterhand är det självklart värt varenda sekunds lidande!

Nu sitter man här med en ny liten människa, nya prioriteringar, en degig mage och sömnbrist, och vet ni vad, jag kunde inte varit lyckligare! :)

BF idag!

Japp nu är det dagen D. Dagen då bebisen beräknas födas. Det kommer dock inte ske idag utan jag tror den lill* vill stanna till nästa vecka, minst! Mamma och pappa längtar såå efter dig, kom ut nu!

Dagarna känns så långa när man bara går å väntar, någon som vill hitta på nåt? Fika, myskväll, shopping, vad som helst :-)

Grattis Jenny-gumman som lyckats bli gravid igen och nu verkar det gå bra! Så glad för din skull! :D

2008!

Japp då var det nytt år igen då! Vet med säkerhet att detta kommer bli det bästa året någonsin :) Är så glad att bebis ville stanna kvar till efter årsskiftet, nu får den lill* gärna komma närsomhelst! Bara 9 dagar till BF...

Igår var det lugnaste nyåret hittils. Åt lite god mat med älsklingen, såg på film och la oss vid tio. Rätt skönt faktiskt...

Vad gör jag nu om dagarna då? Absolut INGENTING! Är så himla uttråkad, vill verkligen göra grejer! Imorrn ska jag fika med Emelie iaf, alltid något :) Tiden går så sakta när man bara rör sig mellan tvn och datorn, helst vill jag bara somna och vakna av värkar. Har väl aldrig längtat så mycket efter smärta som jag gör nu! :-)

RSS 2.0