En helt vanlig torsdag...

Har knappt koll på dagarna längre.. Alla dagar ser likadana ut när man är mammaledig, på gott och ont.. Hela tillvaron kretsar verkligen kring Alicia, också på gott och ont.. Man får vara lite försiktig så man inte tappar bort sig själv mitt i allt ammande, blöjbytande m.m. Därför försöker jag att med jämna mellanrum hitta på nåt alldeles för mig själv.. Har t.ex. redan varit ut två gånger på krogen och det blir säkert igen på påskafton. Många tycker det säkert är extremt mycket eftersom hon fortfarande är så liten, men hon har ju faktiskt en pappa också :) Det är nog bara nyttigt för honom att också stå ut med lite skrik för en kväll, hehe :)

Snart är det påsk! Då kommer syster yster hem! Då ska vi troligtvis gå ut, var över ett år sen nu :) Blir nog trevligt.. Nån mer som är sugen?

Nu ligger lillskruttan ute i vagnen och sover så jag passar på att få lite egentid framför datorn som på sista tiden verkar ha blivit mitt andra hem :) Har iaf idag hunnit med att sortera lite bebiskläder. Hon växer ju så fort, redan 60 cm och över 5 kg, så nu tänkte jag gå över till storlek 56 på kläder. Är nog på tiden!

Tiden går verkligen snabbt, det står inte på förän det är sommar! Det händer så himla mycket i juni så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Niklas fyller 26, Elin 20 och farfar 70. Vi ska på semester en vecka i Varberg och sen är det midsommar, bröllop och ludvikafest. Plus att i slutet på maj flyttar Johanna till stan :D och sen ska vi ha dop. Fullt upp alltså!

Saknar mina vänner!

RSS 2.0