En ljusning?

Känns som tillvaron börjar ljusna nu.. Håller det lite för mig själv men kan säga att det finns en person som får mig att le ^^... hihi:)

Varit en hektisk jul.. det är inte lätt att va själv med två barn då kan jag säga! Men roligt har det varit... Alicia blev helt lyrisk när hon fick se alla julklappar.. tomten (mamma +tomtedräkt) var dock ingen höjdare.. skrek rätt ut stackarn.. sen gick hon runt halva kvällen och sa "det blir bra", "det blir bra".. stumpan!

Idag är det städning, tvättning m.m. på schemat... men om nån har lust att umgås en stund är det bara att höra av sig :)

Puss å hej

En riktigt dålig dag...

Är precis vad jag haft... gnälliga barn vilket gjort att Jag blivit gnällig och lättirriterad..

Det var dock det minsta bekymret.. som några vet är detta en dag som har (eller i alla fall har haft) stor betydelse i mitt liv.. hur denna dag avslutades känns som ett slag rakt i ansiktet! Om du ville såra mig så har du lyckats, grattis!!

Imorrn väntar besök i i Gränges och sen julklappsbyte på kvällen med tjejerna! Förhoppningsvis kan jag fly verkligheten för en stund...

Snart är det ju jul! Och det är ju kul.. eller inte :(

Ge mig ett nytt år, fyllt med kärlek, lycka och välbefinnande.. snälla...


Immun mot svin

Idag tog jag mig i kragen och åkte till vårdcentralen och tog vaccinsprutan.. man kan ju hoppas på att den verkligen fungerar och att jag numera än immun mot svin..
Vågar knappt berätta för någon längre när den där småpirriga känslan infinner sig i magen.. till slut blir det bara besvikelser ändå.

Hade lite fest här igår. En av gästerna vad medium och sa en del nyttiga saker jag behövde höra.. Jag berättade för henne att jag kände ett behov att träffa någon, någon som tar hand om mig och som jag kan känna mig "liten" hos..
Då sa hon: "jag vet att du tror det, men du klarar dig fantastiskt bra på egen hand". Sättet hon sa det på fick mig att tro på det. Men jag saknar ändå att ha någon, så är det.

Blir så trött på mig själv. Att jag ens låter någon stjäla så mycket energi från mig. En person jag förr betydde mycket för och som nu inte gör annat än trampar på mig...

Hoppas på en ljusning snart..

Puss å hej<3


Mot ljusare tider?

Igår blev äntligen tapetseringen klar! Riktigt snyggt blev det :) Pappa var också här igår och hjälpte mig sätta upp  lite hyllor så nu ska jag äntligen få lite hemtrevligt :) Har inte hunnit få upp julgardinerna ännu.. det tänkte jag fixa idag :) Å sen behöver jag handla och städa en massa, det ser förjäkligt ut! Måste hinna fixa innan mina tjejor kommer imorrn.. då blir det fredagsmys!

Nästa fredag är det Björn Rosenström på Folkan.. nån som tänkt gå dit? Är lite sugen själv.. synd bara att pengar inte växer på träd..

Brudar, blire nå julklappbyte i år?

Saknar mina vänner...

Puss å hej

RSS 2.0