Fräckis

Pappa drog en liten fräckis på vägen hem från hockeyn igår..

Två fruar var ute och gjorde stan en kväll. På vägen hem från krogen blev de båda akut kissnödiga. Dom letade upp en lämplig plats för att uträtta behoven och det råkade bli en kyrkogård. De satte sig där bland gravarna, men sen kom nästa lilla problem. Vad skulle dom torka sig med? Den ena tog sina trosor och slängde sedan iväg dom. Den andra fumlade i mörkret och hittade nåt på en gravplats som hon torkade sig med.
Dagen efter ringer den ena maken till den andra och säger:
-Det här håller inte. Vi kan inte låta våra fruar ränna runt på nätterna mer. I morse vaknade min fru utan trosor!
Den andra svarade:
-Nej jag håller helt med. Det funkar inte! När min fru vaknade hade hon en banderoll i trosorna där det stod "TACK FÖR ALLT.. /Grabbarna på brandkåren"!

Men vad är detta?!

Varför måste det ösa ner snö hela tiden? Tänk att ha vinter typ två månader om året och resten vår och sommar. Det hade varit perfa! Det får gärna bli Juli på en gång!

Idag blir det lite städning och fixning och förhoppningsvis en tur till Nisses, var längesen jag var där! Vill så gärna ha en ny soffa så tänkte kika lite på det :) I Juni kan vi köpa en kontant med skattepengarna, känns fint de :) Själv får jag tillbaka ca 7300kr, hade jag aldrig kunnat trott eftersom jag bara fått föräldrapenning :)

Nu har jag iaf köpt en ny kamera, det blev en CANON DIGITAL IXUS 80 IS CHOKLAD. Hoppas den är bra!
Har den förhoppningsvis redan på Måndag!

Saknar mina vänner.. Känns som jag knappt träffar nån längre.. Vissa vet jag knappt om dom lever :/ Saknar också en riktigt nära vän, som den "bästis" man hade när man var liten. Som man pratade med var och varannan dag, om allt och ingenting och berättade ALLT för och kunde skratta med tills man grät. DET saknar jag! Men den kanske är svårt att kombinera med vuxenlivet? :/

Puss å hej



Tips på kamera..

Har tänkt köpa en ny digitalkamera! Nån som har tips på nån bra för max 2500kr?
Har några "krav"

-Liten och smidig
-Minst 6 megap.
-Kunna ta bilder i snabb följd (alltså inte laddar om i all evighet)

Alla tips mottages tacksamt!

Jäkla snö!

Kan den försvinna nån gång?! Jag vill ha vår och värme!

Nu sover stumpan.. Tänkte röja lite här hemma snart, sen göra lite hemmagjorda köttbullar! Såå mycket godare än dom man köper, går knappt ens att jämföra! Sen blir det villgottt så Alicia får leka av sig lite! Sen ikväll kommer syster och mamma hit.. Vi ska se på rallybrudar :) Karln ska till V-rås och se på hur Leksand förmodligen gör bort sig ännu en gång.. :(

Imorrn blir det klädparty hos Emelie samt lite bio.. Ska äntligen se Män som hatar kvinnor!

På torsdag finns inga planer.. förslag någon?

Puss å hej

Moralkärringar!

Ganska ofta när jag har en stund över brukar jag vara inne på forumet på Familjeliv.. Alltså herregud vad mycket moralkärringar det finns! Folk verkar verkligen tycka så här..

Du är en bra mamma om...:

* Du ammar ditt barn sålänge Barnet vill ammas, men helst minst 1 år. Om du av nån anledning inte kan få fram tillräckligt med mjölk så går det inte att göra mycket åt, men väljer du Bort av amning av andra skäl är du självisk.

* Du Alltid prioriterar ditt barn först och främst. När barnet är under t.ex. halvåret ska du ha så lite egentid som möjligt eftersom spädbarn faktiskt behöver sin mamma hela tiden! Pappan duger inte riktigt lika bra. Om du ska göra nåt på egenhand, gå och fika en snabbis eller läs en bok.. En krogvända är strängt förbjudet!

* Du lagar all mat själv. Gud så hemskt att köpa burkmat eller köpa pulvergröt som innehåller såå mycket socker. Nej all mat ska lagas från grunden! Dessutom ska barnet äta sötsaker så sällan som möjligt. Det kan ju bli sockerberoende annars!

* Du utesluter alkohol. Om du ska dricka, ta ett glas till maten men inte mer. Att lämna barnet hos pappan eller ännu värre, en barnvakt, för att du ska dricka alkohol, det går inte! Du har ju faktiskt varit gravid i nio månader så nåt år till kan du ju gott och väl hålla dig från att bli berusad (gud så hemskt!). Alkohol är ju trots allt djävulens påfund. En mamma som är ute och tar några öl med vännerna efter ett års nykterhet är ju helt klart fast i fjortisstadiet och inte redo att vara mamma!

Finns mycket annat folk ska ha åsikter om hela tiden.. Att folk ens orkar bry sig! Jag kan då säga att jag köper färdig/halvfärdig mat till Alicia, jag unnar mig egentid flera gånger varje vecka och vore jag inte gravid skulle jag kunna tänka mig en riktig krogvända. Har jag dåligt samvete? NEJ! Gud vilken dålig mamma jag är! ;)
Folk är roliga ibland!


Lördag!

Var på hockey igår, Leksand - SSK.. Förlust :/ Trööök..  Pulsen var bra hög där ett tag.. Mammas karl är läkare så han får nog skriva ut lite lugnande till nästa gång tror jag, haha :) Hade ganska bra sittplatser iaf, nära SSk-klacken.. men allvarligt talat, är dom 6 år eller? Varför inte stötta sitt eget lag istället för att bråka med motståndarlaget och deras supportrar.. småbarn!

Idag blir det lite inspirationsdag i Borlänge, 12-16.. Skulle behöva en spark i arlset tror jag :) Ikväll blir det tacos, melodifestivalen och myys :) Imorrn är jag ensam med Alicia heeela dagen eftersom karln ska på hockey, bortamatch mot Rögle.. 7-8 timmars ENKEL bussresa.. vissa är verkligen Leksandsbitna. Jag håller mig till de tre sista hemmamatcherna :)

V 23 nu och full fart i magen! Lite kul att att tre andra kompisar ska ha barn strax efter mig, mellan aug och okt :) Listan kommer säkert fyllas på ;)

Nästa lördag ska jag och Niklas och lite andra tokar ut och äta på china och ha trevligt :) Kanske lite smått party efteråt? Vi är nämligen barnlediga ändå till söndag och det ska vi ta tillvara på! :)

Puss å hej

Men snälla!

Igår var det en hälsa-på-dag.. Först åkte vi till Alicias farmor och farfar och käkade mat, sen åkte vi vidare till min mormor och morfar i Gränges. Dom blev såå glada över att få träffa lilltjejen! På kvällen blev det mys med kinamat (finns det nå godare?) och hemmagjord dajmglass och melodifestivalen.. Häll på Sarah så jag är glad att hon gick vidare.. men Caroline af Ugglas, allvarligt??! En gåta hur hon ens gick vidare till andra chansen.. och nu läste jag tydligen att hon är storfavorit till finalen. Vinner hon den då funderar jag allvarligt på en bojkott! Lovar att det är folk därhemma som hatar melodifestivalen som röstat fram henne bara för att jävlas!

Nu ska jag sortera lite bland alla foton!

Är det förresten nån som är sugen på att följa med mig till kupolen på tisdag förmiddag? Tänkte passa på att åka dit "barnfri" och behöver lite sällskap!

Puss å hej


Grattis!

Ikväll fick kusin Daniel och Emma en liten pojk! Stort grattis till er!!!

Är såå trött på vintern nu! Vill ha vår och sommar! Sol och värme! Går knappt utanför dörren längre, dels för att det är kallt och sen för att det är så jäkla bökigt med alla kläder! Tacka vet jag sommaren då man knappt behöver ta på sig skor för att gå ut! :)

Händer idag då? Ingen aning..! Kanske Villgott, eller bara va hemma.. Vill ju umgås, men alla jobbar eller är upptagna.. tråkigt:/

Imorrn blir det familjebad, städning och kanske lite påhälsning!

Puss å hej

Lekdag!

Var till MVC igår.. allt såg bra ut :) Fick höra hjärtljuden för första gången, låg på ca 165 slag i minuten :) Så mysigt!

Idag var vi hela familjen till badhuset och badade.. Alicia älskar verkligen att åka rutchikana.. Den stora åker hon med pappa och den lilla åker hon själv :)
På eftermiddan åkte jag å stumpan till Villgott en sväng och lekte lite! Hon var helt slut efter den här dagen och somnade redan vid halv sju.

Imorrn ska jag troligtvis träffa Jennie på stan en sväng.. Sen kommer mamma och Elin och håller mig sällskap på kvällskvisten!

Blev inte intressantare än såhär! Nu blir det sängen..

Puss å hej


Söndag

Igår var jag på Spa! Helt underbart skönt :) Vi började med utomhusjacuzzi.. Har aldrig badat det förut (tror jag) och det var riktigt skönt! Men kallt som fasen att stå i i 10-15 minus och badkläder! Sen lite senare blev det lunch, såå himla gott! Sen blev det behandlingar. Jag tog bodyscrub och trodde allvarligt talat att tanten skulle skrubba av mig allt allt skinn jag hade! Haha.. Sen blev det kurbad :) Det var verkligen en jätteskön dag och jag kommer definitivt komma tillbaka!

Är grymt sugen på att se Män som hatar kvinnor.. nån mer som vill?

Fick mitt examensbevis för några dagar förresten, känns kul att få svart på vitt att man varit duktig, haha :)

Händer i veckan som kommer då? Imorrn ska jag till barnmorskan och kolla att allt är bra... men sen är det lugnt resten av veckan! Nån som vill ses?

Puss å hej

RSS 2.0