Oslo!

Helgen som var, var helt underbar! Så himla skönt att komma iväg lite bara jag å Niklas, fast man saknade ju förstås gumman..

I fredags åkte vi iväg lite före tio till gränges och lämnade av Alicia. Kändes sådär att lämna ifrån henne men jag visste ju att hon skulle ha det bra, och det är ju huvudsaken :) Första stoppet blev Karlstad då vi intog Ikea för att köpa en sideboard till vardagsrummet..

Sen blev det Max! Åhh är nästan löjligt förtjust i deras hamburgare, mums! Sen for vi vidare, tog en glas nära gränsen och vid 5 tiden vad vi framme vid vårat jättefina hotell med utsikt över hela Oslo! Vi la oss ner och vilade en stund innan vi får vidare till Elin och Petter. Väl framme åt vi tacos och massa godis å såg på en småäcklig skräckfilm som hette The Ruins. Sen åkte vi tillbaka rätt tidigt... Helt underbart att få sova ut!! Sen på Lördag började vi med hotellfrukost, åh så gott! Sen åkte vi ner på stan och mötte upp Elin å Petter. Sen strosade vi runt ett tag i affärerna och åt lite mat. Sen åkte vi tillbaka till hotellet, tog att varmt härligt bad och fixade iordnings oss... Sen tog vi tunnelbanen till Elin där vi åt lite mat, drack och spelade Fia med hutt.. Usch vad äckligt det är med ren sprit, haha, men kul var det! Sen intog vi stan vid tio-tiden och två olika pubar, Fridays och sen nån båt, riktigt mysigt :) Avslutade kvällen i lagom tid med en kebab!
En kanonkväll!


På Söndagen åkte vi hem vid elvatiden.. Helt underbart att få se Alicia igen :)

4 dagar kvar till kryssningen!! :-D

Kommentarer
Postat av: M-L

fan så mysigt att bo på hotell! :) och hotellfrukost... ja jösses! SNART KRYSSNING!!!! guuuuud va fort allt går!!!! :D PARTY!!!!

2008-07-16 @ 12:17:27
URL: http://mls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0