Forever living

Igår var jag hem till Katrin, en kanontrevlig tjej som berättade lite om företaget Foreverliving (foreverliving.se).. Det är ett företag som säljer Aloe Vera produkter, allt från smink och krämer till drycker som rensar tarmen och ger energi:) Har hört så mycket bra om deras produkter och verkar verkligen vara ett kanonseröst företag, så jag hakade på :) Ska ha det som extrajobb till att börja med, sen får vi se :) En sak som känns riktigt bra är att varje kund har 90 dagars öppet köp även om produkten är helt slut, så på det viset behöver jag aldrig känna att jag "lurar" på någon något :) Hoppas jag får grejerna redan på fredag så jag själv kan börja dricka drycken direkt.. Den sägs vara bra mot bakfylla ;) Kan va bra tills på Söndag! :)

Fick ett jättehärligt samtal av Johanna igår där hon berättade att Micke fått oväntat bra lön och att hon KAN följa med till Ullered! Hade gett upp hoppet om att det skulle bli av så jag blev verkligen kanonglad! Weeeaah! Den 9e Dec åker vi och det blir troligtvis jag, Johanna å Erika. Då jäklar ska vi shoppa gärnet! :)

Idag åkte jag å Alicia till Johanna och Kevin.. Vi gick en sväng, lekte lite och åt  kladdkaka, mums!
Nu ska jag se klart Desperate housewifes, sen ska jag plugga ett par timmar..

Tenta om en vecka!

Puss å hej

Bra dag

Det finns vissa dagar då man inte vet varken ut eller in, när man tvivlar på det mesta och inte har en jäkla aning om vad man egentligen vill i livet. Sen finns det dagar som denna, då man kan känna ett lugn som sprider sig i hela kroppen.. Då det mesta känns bra och de val man gjort känns rätt.. Mer såna dagar tack!

Helgen har varit hellugn.. I fredags jobbade Niklas kväll och jag var ensam med gumman.. Tryckte i mig en påse godis och kollade på idol, helt ok kväll fast man var ensam..
I Lördags var vi på 13-årskalas i Säter hos min systerdotter och på kvällen blev det chinamat.. Mmm! Finns knappt nån godare mat!

Idag har vi inte gjort så mycket.. På förmiddan var jag ute och gick en sväng med gumman medan Niklas dammsög.. Sen lagade jag ihop lite potatis, fisk och äggsås, mums! På eftermiddan kom mamma och Per förbi. Dom "lånade" med sig Alicia och gick in till stan, fikade och gick tillbaka.. Så jag fick drygt 2½ timme "egentid".. Det behövs verkligen ibland! Jag satte mig en stund framför datorn, pluggade lite och tränade på crosstrainern...

Händer i veckan då?
Inte så mycket faktiskt.. Ska plugga, träffa Jennie, parta lite på lördan..
Fler förslag mottages gärna!

Försöker och försöker, men vill gärna ha lite gensvar..

Puss å hej

Nu börjar det dra ihop sig!

Ja nu börjar det närma sig tentadags! Hoppas verkligen jag klarar att hålla ihop min lilla planering! Har ca 150 sidor kvar i min Underbara bok och har som mål att vara klar denna vecka (mycket tveksamt!) Sen har jag ett antal frågor som ska besvaras och skickas in och har som mål att dom ska vara klara nästa vecka.. Sen på Tisdagen den 4 Nov hoppas jag att jag ska kunna skriva min tenta! Helt underbart är det att man kan styra det själv.. typiskt Högskolan Dalarna :)
Nån som vet förresten hur lång tid det tar att få sin examen efter man skickas in papprena?

Nu ska jag fixa ett jobb! Har som mål att ha ett innan året är slut.. Men man märker att det är lågkonjunktur även på den fronten.. *suck* Har i alla fall sökt på ett behandlingshem som förhoppningsvis ska öppna det här året och dom lät jättepositiva till att jag var blivande beteendevetare :) Sen ska jag även på företagspresentation på söndag..

Nu jäklar börjar vi bli på G!

Händer i helgen då gott folk?

Puss å hej

Vilka bekymmer!

Pappa erbjöd sig att sitta barnvakt på fredag nästa vecka eftersom Niklas ska på hockey och jag ville gärna gå på Folkan.. Tänkte att det vore kul eftersom jag aldrig gått ut där.. Ingen verkar dock ännu ha visat nåt intresse.. Däremot är man redan bjuden på fyra olika fester på lördan.. hmm :/ Dagens i-landsproblem...

Tänker på dig gumman! Allt kommer fixa sig! :) Finns här!

Puss å hej

Måndag igen....

Måndag igen.. ny vecka! Helgen var suverän.. i Fredags var det myskväll hemma med god mat, hockey och lite idol.. I Lördags var jag, Erika och Sofi till Grängesgocarten och åt å bubblade.. helt underbart! Jättegod mat var det också! Vi hade sagt innan att vi skulle äta först men vi blev iaf visade först var omklädningsrummet låg. Fast vi egentligen visste att vi ju skulle äta först så börjar vi alla byta om till bikini, haha :) Så det blev till att käka mat halvnakna! Snacka om korthetsminne..
Jäkligt kul var det iaf och helt något som skall göras om! Några cider/öl senare åkte vi in till M-L och spelade kortspel och hade trevligt.. Runt halv tolv begav vi oss upp på stan och silverdollar.. Var mest med Erika därinne eftersom vi tappade bort Sofi där ett tag.. Kul var det iaf, tack för den kvällen tjejer!

Vet ni vad.. Alicia tog sitt första steg igår! Jag satt på en stol i köket och såg i ögonvrån hur hon gick runt mig, och då skriker Niklas: Hon går! Han visste inte helt säkert om hon på nåt vis höll i sig utan att han såg, men i morse såg jag att hon tog ett steg! Lilla gumman... vad tiden går snabbt.. skulle inte förvåna mig om hon går innan hon är 10 mån! Sen om ca ett halvår ska hon börja på dagis..

Idag ska vi träffa Johanna, Kevin, Linda å Julia!
Hur resten av veckan ser ut vet jag inte...

Puss å hej

Torsdag kväll...

Ikväll har jag genom jouren varit ute och ätit på china (gratis är gott!) och sen vart det en 2-timmars föreläsning om Unga brottsoffer på Gammelgården, ganska intressant :) Passar på att skaffa så mycket kunskaper det bara går när man ändå har möjlighet eftersom jag har en föreställning om att det kan hjälpa mig att komma närmare ett jobb..

Det går rätt bra med pluggandet iaf.. tror och hoppas att jag kommer vara klar i November! Nu jäklar ska jag lägga i högsta växeln! :) Ska klara det... Blir att plugga hela dagen imorrn och kanske 1-2 timmar ikväll också..

Längtar till helgen! På Lördag blir det tjejfest:) Bubbelpoolsbadande och god mat vid gocarten! Så mysigt så :) Tjatade på alla utan större framgång så vi blev bara tre tjejer i slutändan.. Tur att det är två positiva och partysugna brudar, så jag vet att vi kommer ha skitkul!! Fest efter i stan så bättre kan det inte bli! Party party!

Puss å hej

Så mycket man vill göra.. så lite tid...

Har fått värsta fixarnojan nu.. Fick nyss för mig att jag ska måla ytterdörren till farstun vit, och nu helt plötsligt vill jag måla typ ALLT i huset vitt... tror det kommer göra sån enorm skillnad! Detta är vad jag vill måla (hittils)
*Trappan (sen vill jag sätta svarta "mattor" på varje trappsteg)
*Trappräcket
*Trappgrindarna
*Ytterdörren
*Alla dörrar på övervåningen (6st) + trösklarna
*Glasskåpet på övervåningen

Vad tror ni? Undrar om det kan bli FÖR mycket vitt?

Längtar tills lördag.. Synd bara att knappt INGEN verkar ha pengar! :/ Men det kommer bli skitmysigt i vilket fall som helst!
Å jag är såå värd det!

Puss å hej

Söndag kväll..

.. och jag sitter här i min ensamhet.. ganska skönt faktiskt... :) Tog nästan en timme att natta gumman idag, drygt.. Lade henne å våran säng och sen tog det 30-40 min innan hon somnade och när jag sen skulle lyfta över henne vaknade hon såklart, och var superpigg! Suck.. då var det bara att börja om igen... :/

Sålt lite grejer på tradera! Kläder+lite annat =1200kr, mobil=790kr. Så nu är det 2400kr på mitt "ullaredskonto".. hehe..
Jag hoppas verkligen det blir av att jag å Johanna åker dit den 9:e Dec (eller nåt annat datum) Vill sååå gärna!! Två galna brudar ute på roadtrip med bara oss själva att ta hänsyn till! :) Helt perfekt minisemester! Hoppas hoppas..

Vad händer veckan som kommer då?
Måndag- Plugg på förmiddan..
Tisdag- ?
Onsdag- Hälsa på mamma/mormor på eftermiddan
Torsdag-?
Fredag-?
Lördag- Bubbelpoolsbadande och mysig middag +Party!
Söndag-?

Som ni ser är ju veckan långt ifrån fullspäckad!

Karln jobbar kväll hela veckan så säg till om ni vill komma hit och umgås, se nån film och äta nå god mat..!
Jag vill UMGÅS! Säg till också om ni vill ta nån promenad, så fint väder nu ju! =)

Puss å hej

Friday :)

Fredag igen och Niklas jobbar.. Faktiskt lite småskönt att vara "själv" hemma! Slökollar på idol.. Nån mer än jag som tycker detta är den sämsta säsongen hittils?? Å ikväll var ju alla dåliga hittils..

Nu har jag läst igenom den 400 sidor långa boken i associationsrätt +massa rättsfall.. Vet dock inte hur mycket som har fastnat.. Det värsta är att jag inte vet om jag kommer bli tvungen att läsa igenom hela boken igen (!). Kommer vara en 8 timmars hemtenta i slutet så då kommer jag ju kunna använda boken ändå, så hur tusan ska jag göra?!

Nästa lördag har jag bokat bubbelpool och käk och det ser ut som vi blir några tjejer :) Kul! Om det är nån som känner sig lite sugen så säg till :) Kommer bli så trevligt så! Kul att mysa till det i höstmörkret! Hoppas att fler är partysugna också :)



Puss å hej




Pluggdag

Japp idag är en pluggdag, dvs Niklas har tagit ledigt från jobbet för att jag ska plugga hela dagen,men jag har lite svårt för att komma igång... Blir att jag blir sittandes framför datorn för att jag inte orkar ta tag i det.. Skärpning! Har som mål att vara klar till jul, hoppas verkligen jag klarar det! :)

Imorrn blir en riktigt social dag! På förmiddagen ska jag upp på stan och träffa Jennie, sen på eftermiddan ska jag förmodligen träffa Sofi och lille Adam (länge sen nu), och sen på kvällen kommer pappa hit och kollar på Leksand-Mora :) Skulle jättegärna vilja träffa Jenny och Emil nångång i veckan också, saknar dom!

Helt sjukt vad jag älskar min familj! Alicia är så underbar! Om drygt 3 mån fyller hon 1 år! Vart tog tiden vägen?? Vi har redan börjat prata lite smått om syskon till Alicia.. Vill att det ska vara tätt emellan dom, max 2 ½ år (som det känns nu).. Vem vet, kanske får gå runt med mage samtidigt som en av mina bästa vänner ;) Men först vill jag ha ett jobb och det verkar vara totalt jäkla omöjligt att få ett!

På Fredag kväll är jag ensam hemma med Alicia då karln jobbar kväll... Någon som vill komma hit och umgås med mig? Ingen brukar nappa men jag prövar ändå, haha :)

Nej nu ska jag duscha och sen sätta igång med trökboken..

Puss å hej

Barnledig och karlfri lördag :)

Dagen började med att jag lämnade Alicia hos mamma där hon ska vara hela dagen :) Sen åkte jag raka vägen till brorsan och hälsade på.. Lilla Oliwer har hunnit bli 4 mån nu och en riktig liten flingubbe:) Fick i vanlig ordning med mig två fulla påsar med kläder.. bland annat två overaller och en jacka.. mycket behövligt :)

När jag kom hem var jag helt själv hemma, så skönt så :) Niklas är i Smedjebacken och grejar med bilen och jag ska städa lite här hemma hade jag tänkt.. Dammsuga och toka golv.. När det är klart och jag plockat lite så är det duschning och fixning som gäller..Ikväll är det FEST och jag är superladdad..! Sist jag var ut i ludvika var det augusti och iaf lite varmare än vad det är nu! Har tonat håret svart och har lite beslutsångest.. Ska jag ha gulliga lockar, tufft tuperat eller bara som det är? Hmm... får fundera lite...

Om ca 4 timmar ska jag infinna mig hos M-L! Sen bär det av till Erika!

Nu ska jag lägga på ett kol eller två! =)

Puss å hej

RSS 2.0