Totalt kaos..

Det är så mitt liv känns nu.. Så mycket som händer på en gång: ett nyfött barn, separation och snart nytt boende med mera..
Fick en lägenhet på grågåsvägen, flyttar 1 okt. Det kommer blir så skönt.. Först då känns det som att man kan gå vidare..
Det vart den andra lägenheten (inte den som skulle renoveras) Den som skulle göras om var typ granne med en övernattingslägenhet som soc har, å jag har hört att det brukar gå rätt livat till där.. Inte så bra kanske... "Min" lägenhet  har perfekt utsikt över fotbollsplanen :)

Kommer kännas så sjukt konstigt att bo själv.. Hoppas på att jag bara ska behöva bo där max nåt år innan jag hittar bostadsrätt eller hus (om jag får jobb då)..

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Johanna :) Känns verkligen som jag behöver det! :)
Imorrn blir det tjejjväll här hemma med syrran, hon flyttar ju snart till kalmar ett år :/

Stort tack till Sanna förresten som fixat min snygga bloggdesign :)

Puss å hej

6000 kr fattigare...

Japp efter en minitripp till ullared är man nu nästan 6000kr fattigare.. Köpt MASSOR.. Gardiner, sängkläder, leksaker, kläder m.m. dock hann jag inte med julklapparna så jag hoppas jag ska kunna åka ner igen i December :)

För er som inte vet det redan så är man numera singel igen. Vårt andra försök blev kortvarigt eftersom vi snabbt kom till insikt med att vi fungerar så himla bra som vänner och också är nöjda med det.. resten löser sig! Fick lägenheten på grågåsvägen som skulle renoveras, men ska även kika på en till där i området imorrn :) Får se vilken det blir! Hade mycket hellre velat haft en bostadsrätt men finns inte så mycket att välja på :(

Imorrn blir det räkfrossa med mamma! :)

Puss å hej


Nytt försök

Jag å Niklas har bestämt oss för att göra ett till försök.. Eftersom vi ändå har två barn tillsammans..Hoppas det funkar :)

Planer för denna veckan då? Hoppas på lite grillning och kanske lite vin med vännerna (bra idé Sanna) och sen blir det lite kalas på fredag..

Nästa vecka blir det ullared, räkfrossa på piren och kanske lite kräftor :)


RSS 2.0