Äntligen!

Nu är äntligen köket klart! Det blev att se mycket varmare och mysigare ut! Tack Pappa, Niklas och Thomas!
 
Före                            Efter

Resan till Oslo var riktigt lyckad, lilltjejen var så snäll så :) men jag förstår verkligen varför norrmän kallas dumma.. herregud! t.ex. när vi skulle gå in i hissen i parkeringshuset åkte dörrarna igen när jag bara halvt fått in vagnen! :) Livsfarligt ju...

Idag har jag varit på babycafé med en tjej från föräldragruppen, sen var vi å fika på stan, riktigt trevligt :) Var kanonfint väder också!

Dop till helgen, mysigt! =)

Puss å hej

Snart bär det av!

Om några timmar drar jag, Alicia och mamma til Oslo för att hälsa på syrran, blir nog skoj :) skönt att komma iväg lite.. Har gps:en med iaf, får se vart vi hamnar till slut, haha =)

Vill tacka Tarja, Erika och Stefan för trevligt sällskap förra helgen, hade kanonskoj :) Är en riktig höjdare att spela sällskapsspel på fester, man kommer verkligen igång! Längtar redan till den 10 maj!

Händer annars då? Inte så mycket faktiskt.. Det känns som man har så många måsten över sig nu.. måste lära mig att slappna av litegrann...

Lite sugen att göra en "Johanna" och tatuera in Alicias namn nånstans, men vart? Det är frågan..

Puss å hej

Inget den här gången..

Blev tyvärr inget med jobbet jag skulle på intervju för.. Det gällde ett sommarvikariat som frivårdsinspektör i Borlänge. Är ett av mina drömjobb, men men.. på ett vis är jag glad eftersom jag då skulle missa så mycket tid med alicia och kanske ångra det sen.. Men till höst hoppas jag på att jag ska komma igång med att jobba :)

Är grymt sugen på folkan den 10 maj, fler som är på? :)

Åh jag vill bli av med min graviditetskilon nuu! Bryr mig väl inte så mycket i vikten i sig men jag får ju fasen inte på mig mina vanliga byxor :/ Men men, dom försvinner väl sakta men säkert antar jag.. Längtar tillbaka lite till tiden som gravid.. Då kunde man vräka i sig utan att bry sig... Haha :)

Sista helgen i april åker jag, mamma och Alicia till Oslo för att hälsa på systeryster, blir trevligt:) Första utrikessemestern för lilltjejen :P

Puss å hej

Nu snöar det igen...

Trodde nästan att våren hade kommit men så tittar man ut och det snöar, IGEN! Suck... Nu vill jag ha värme! Mycket mysigare att vara ute och gå med vagnen när det är fint väder!

Fick inbjudningarna till dopet idag som jag beställt.. Blev dock missnöjd när jag såg att bilden på Alicia var sjutton gånger mörkare än vad jag trodde den skulle bli. Har mailat och klagat, får se vad som händer. Alltid ska det väl vara nåt fel...

Händer närmaste tiden då?
Till helgen ska Niklas och pappa försöka montera upp våra nya köksluckor, får se hur det går :) Dessförinnan ska vi försöka få ner dom gamla och även kaklet som sitter under. Bara att dra fram en hammare och köra :) Kan inte bli så svårt. Leksand blir ju kvar i allsvenskan nästa säsong så det lär väl finnas en hel del agressioner.. På lördag blir det kalas hos mamma. Sen på kvällen vill jag gärna umgås! Nån som vill göra mig sällskap?
Sen på måndag har jag intervju... ahh, nervöst!!

Blir så irriterad! Trodde jag ju va klar beteendevetare och bara väntade på att jag skulle få det bekräftad skriftligt från skolan. Då visar det sig att jag har 7,5 hp kvar att läsa! Suck.. Bara för att jag blivit tillgodoräknad poäng tidigare, usch! Så nu måste jag hitta en kurs till hösten. skulle vilja läsa om missbruk men hittar inte det nånstans. Nån som vet nån bra kurs?
  
Puss å hej

RSS 2.0