Lite uppdatering

Efter lite påtryckningar får jag se till uppdatera lite nu :)

I Måndags åkte vi hela familjen till Eskilstuna och gick i djurparken där :) Det tyckte Alicia var roligt.. Tror aporna var en av favoriterna, riktigt rålös var hon :) Sen låg vi kvar två nätter på hotell och det var verkligen mysigt, och behövligt! Skönt att komma hemifrån och alla "måsten".. På Onsdag kväll hade vi lite kalas för Niklas, blandat med några från var släkt.. Det är inte ofta dom får träffa varann kan jag lova! I vanliga fall blir det två kalas eftersom bara Niklas syskon med familjer blir typ tio pers!

Igår var gumman på dagis till två.. När jag hämtade henne blev jag mött med en stor kram. Så rörd jag blev :) sen åkte vi hem och tog det lugnt.. Lite senare kom Johanna och Kevin och hälsade på.. Vi fikade och lekte lite.. Diggar Kevins dans ;) Sen på kvällen var det myskväll hos Erika B med brudarna, riktigt trevligt :) Erika hade gjort en kanongod kycklingpaj å små söta bakelser till efterrätt, åt tills jag storknade :)

Idag är Alicia hos sin farmor som ville vara lite barnvakt.. Ska hämta henne om ett par timmar :) Ska försöka ta det lugnt tills dess, även om jag har ett ständigt behov av att göra nytta, städa .m.m Men sanningen är den att det börjar bli bra drygt nu.. Gått in i v 35 idag och bebisen ligger precis under revbenen och trycker så det blir tungt att andas.. Man märker att denna graviditet är lite jobbigare än den förra.. Hoppas skrutt*n vill komma ut lite tidigare än 16 juli...

Händer i resten av veckan då?
Ikväll ska jag å Niklas ut och äta på Piren för att fira hans 27-årsdag. Blir underbart med lite kvalitetstid tillsammans.. Pappa blir barnvakt ett par timmar.
Imorrn har jag inga direkta planer.. Kanske blir med pappa och brorsan och fiskar på kvällen om jag känner för det.. Niklas ska ändå se på fotboll.
På Söndag är det dop. Då ska lilla Nora döpas :)

Puss å hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0