Lite uppdatering!

Nu var det ett tag sen jag skrev så borde kanske uppdatera lite :) Inte för att det hänt så mycket, men ändå..

Idag var jag iväg en sväng till Borlänge och småshoppade lite, helt själv :) Det var skönt... Egentid är verkligen underskattat när man fått barn.. Såå skönt att släppa allt ansvar några timmar och bara vara Fanny :) På eftermiddan drog vi till Villgott jag å lillstumpan och mötte upp Sofi och Adam.. Känner ibland irritation över föräldrar som inte kan hålla koll på sina barn.. Var två lite äldre barn där och dom stojade, kastade saker och knuffade på de mindre barnen.. samtidigt sitter mamman i ett annat rum och fikar och tittar inte in en endaste gång.. Suck! Lilka häromdagen i lekparken då två pojkar i 7-8 årsåldern tränger sig förbi Alicia i rutchkanan och häller en 1,5 liter sand ur en flaska rakt ner i kanan... snorungar! Å sen kommer en av papporna dit och säger inte ett knyst! Vad är det för jäkla uppfostran?!
Usrsäkta men var tvungen att avreagera mig lite...:)

Går in i v 30 imorrn, bara 11 veckor kvar till bf! Skulle så gärna vilja umgås mer med mammor som väntar barn ungefär samtidigt, känner ju ett par men vi ses så sällan :/ Vore så trevligt att fika, ta promenader m.m.

Händer närmsta tiden då?
Imorrn blir det städning och kanske kalas, på lördag ska vi till syster och lilla Nora på kalas, på söndag har jag visning och på Måndag börjar Alicias inskolning! Är lite nervös hur det ska gå men det är väl normalt antar jag..

Puss å hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0